Great Barrier Reef.

Hei bloggen!

Vi snakka om det på forrige stream der eg og Einar var ute og leita etter koraller og skilpadder. Så her kjem innlegg med mine flotte undervannsbilder. Det her er første gang eg har leika med kamera under vann, men blir ikkje siste.

Siri fra AMV kom på en genial idé til våren: For hver søppelsekk med plast dere plukker fra naturen og leverer til resirkulering så legges det til en time med stream. Det hele startet med at vi alle sammen fikk Baby shark song på hjernen. Så det første vi trenger er et navn på utfordringen. Har fått to gode allerede «AMV Baby shark plastic pick up challenge» og «AMV save baby sharks». Har du noen gode forslag får du legge det igjen en kommentar. Så kan du hoppe over til Kurzgesagt og se en veldig informativ film om plastikkproblemet. Hvordan tenker du at vi kan være med å redusere plastikk som havner i havet?

Ha en fin dag!

Antonia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s