Dag 7, 8 og 9 Cairns

Vi kom trygt fram til Cairns og eg skjønner litt hvorfor mannen sa at det ikkje var så mye public transport. Mens Brisbane er en godt utvikla storby så er Cairns en relativt liten og lett fremkommelig by. Det er også en veldig turistby så det er flust av shuttlebusser som kjører frem og tilbake mellom dei ulike hotella, flyplassen og ulike utflukter.

Heine har brukt dagane på å plaske rundt i basseng for å lære å dykke, mens eg har vandra litt rundt i Cairns. Temperaturen og luftfuktigheten her er et hakk høyere enn i Brisbane så nå har vi skikkelig sommertemperaturer, selv om det er vinter.

I morga drar vi ut på båten og blir der i 3 dager. Grugleder meg til å dykke igjen. Det er 5 år siden sist eg dykka, så satser på at eg fortsatt husker gamle kunster.

I dag var eg for sein (med vilje) til frokost så da blei det å handle inn frokost som blei spist ved bassenget. Heilt greit egentlig.

Kvelden blei avslutta med et foredrag om dei ulike typane koraller og dei Australske great 8, dei som alle turister vil sjå når dei kjem hit. Hval, hai, skilpadder, djevelskate, gigantiske muslinger, potato cod, Maori wrasse og nemo. Veldig passende å høre om det før vi stikk ut til Great barrier reef.

-Antonia-

One thought on “Dag 7, 8 og 9 Cairns

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s