Dag 2 Ankomst Brisbane.

Såeh, dere veit den derp emoten? Den er veldig representativ for meg. Vi kom på Dubai flyplass og eg skulle berre sjekke at hotellet vårt ved Brisbane flyplass hadde døgnåpen innsjekking, da eg plutselig oppdaga en liten feilkalkulering. Ja, vi lander i Brisbane 1. Aug. Men, vi lander rett over midnatt. Noe som da gjør at vi har 13 timer mellom ankomst til egentlig innsjekk. Heldigvis, som dei fleste andre ganger, innser eg mine egne derps før det er for seint. Så ja, vi har plass å sove første natta i Australia.

Vi mellomlanda i Singapore. Vi måtte ut av flyet, gjennom sikkerhetskontroll som stakk av med vannflaska mi og tilbake på samme fly som vi kom fra.

Så etter en heil del fleire timer i fly så var det tid for å fylle ut passenger declaration card.

Blei litt usikker på om Australia regner Tynset som wilderness, men satsa på at det ikkje var det. Etter å ha sett litt vel mange Australian border control på TV så var eg litt skeptisk, men det var veldig ukomplisert. Ingen problemer med visum heller.

Så alt i alt en veldig fornøyd sprudle som skal få i seg litt mat før hodet endelig skal legges på hodeputa. 38 timer etter vi starta på reisa hit.

-Antonia-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s