Dag 1, it begins…

Vi startet reisen vår med å døgne, ingen av oss er særlig glad i å stå opp tidlig om morgenen. Det gikk relativt smertefritt og vi holdt oss våkne begge to. I det vi skulle til å gå ut døra kom det brått en tanke inn i hodet mitt og eg starta litt småpanisk å Google “visum Australia”. Min dårlige magefølelse blei bekrefta, for å komme inn i Australia må du ha visum. Der du kunne sende inn søknad stod det at 75% blei behandla innen 1 døgn. Så vi fikk begge etter litt om og men sendt inn en søknad. Før vi rakk å åpne mailen vår igjen så låg visumet klart. Så da kunne en vimsete Antonia puste letta ut og starte på første etappe av reisa.

Etter noen timer på OSL med litt Pokémon Go som underholdning kunne vi gå ombord i første flyet på vei til Dubai. Vi fikk god mat med en dessert etter min smak, brownie med karamell saus. Deretter gikk tida med på å gå gjennom filmene ombord. Klarte å få med meg ca 50% av Ready Player One. Ikkje så greit å sovne under filmen.

Nå skal eg fortsette med det einaste en kan gjer når en er stuck på et fly, slappe av og nyte “stjernehimmelen”.

Satser på at de neste dagene blir mer spennende oppdateringer.

-Antonia-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s