Antonias Magiske Verden

Hei folkens 🙂 

Det her kommer til å bli en enkel måte for dere å holde dere oppdatert om hva som skjer med både modpacken og serveren. Eller kanskje om kva som skjer i livet mitt. Siden en ikkje behøver å registrere seg for å sjå innhold eller kommentere så tenkte eg dette var et medium som er tilgjengelig for dei fleste. Det har vært litt stille fra meg og AMV i sommer fordi det har vært mye jobbing. 

Modpacken er oppdatert på nytt i dag men serveren kommer til å kjøre den gamle versjonen fram til tirsdag. Det som er nytt er noe kanskje noen av dere har gledet dere til, Decocraft har blitt lagt til. Ellers har Witchery blitt lagt til som ny mod. Skulle du oppdage bugs så sei gjerne fra om det. 

Eg begynte å jobbe på en modpack oppdatering til nyere versjoner av Minecraft men fant raskt ut at det var få mods som er kompatible med nyere versjoner men det kan komme etterhvert. Litt av grunnen til at eg arbeida med ny modpack med nyere Minecraft versjon var fordi eg begynte å leike med tanken om å kjøre en server reset for å starte en ny sesong med AMV, gi meg gjerne tilbakemeldinger på tankene deres rundt det.

Det var det eg hadde å sei for denne gang.  Ønsker dere en flott helg 🙂

7 thoughts on “Antonias Magiske Verden

  1. korkar02 says:

    Kan du prøve å få med “animals+”, “more player models” og “twilight forest”?
    twilight forest er sikkert ganske vanskelig å få på en server men.. Det kan jo hende det går ann, jeg vet ikke:P

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s